Toen Dj Henri de leeftijd van 21 bereikte, raakte hij samen met de zanger Arie de Beuker voor wie hij regelmatig de muziek verzorgde in contact met een entertainmentbureau genaamd Feestkanjer.
Onze eigen Dj was na een gesprek, met de eigenaren van dit bedrijf, zó enthousiast geworden, dat hij besloot een opleiding bij hen te gaan volgen om nóg beter te worden en nóg meer ervaring op te doen.

Hij draaide, gedurende zijn opleiding, op feesten door het hele land. Hij draaide zowel op grote als op  “kleine” feesten. Daarnaast draaide hij ook nog steeds met de zanger Arie op eigen feesten voor familie, vrienden en kennissen.

Door Feestkanjer is Dj Henri in aanraking gekomen met verschillende artiesten. Na een jaar is hij zelfs met verschillende zangers en entertainers mee geweest naar diverse optredens, om zich nog meer te ontwikkelen. Deze zangers/entertainers waren medeartiesten bij Feestkanjer.

Tot op heden is deze enthousiaste Dj, die inmiddels zijn opleiding heeft afgerond, nog steeds te vinden op vele feesten die bij Feestkanjer geboekt worden.
Door zijn inzet en enthousiasme heeft hij zich inmiddels omhooggewerkt tot de nummer één DJ / geluidstechnicus binnen dit bureau.

Het is mogelijk Dj Henri te boeken!!! Dit kan als Dj in combinatie met een artiest of als Dj in combinatie met een bepaald thema

Prijs op aanvraag